1 dag kvar…

Ja, nu är det bara en dag och förberedelserna är inne i sin slutfas. Nu är det bara att invänta er kära publik, för att det är ju ni som gör denna festival till vad den är! Vill än en gång passa på att tacka våra sponsorer för ett fantastiskt samarbete-ni är bäst!

Annars är det väl inte mycket mer att orda om mer än att; Nu är det äntligen dags!! Hjärtligt välkomna till Malungsfors i morgon! Vi slår upp portarna kl.11.30 och 12.00 drar festivalen igång med Ewert Ljusberg! Det går att köpa förköpsbiljetter idag till kl.19.00 på Boa i Malungsfors och även via Ticnet, förutsatt att man hämtar ut dem innan stängning. Sedan finns det biljetter kvar vid entrén. Glöm inte bort att vi i år har bussar från Malung där du kan köpa din biljett ”ombord”, då ingår även resan! Ta gärna med en picnick-stol, glatt humör och allsångsröst till allsångstimmen på eftermiddagen.

Kolla gärna in hemsidan innan du ger dig av till oss och följ hänvisningar för parkering när du kommer till Malungsfors. Än en gång; Hjärtligt välkommen till årets jubileumsfestival, hoppas du får en toppendag med oss!!

/Malungsforsvisfestival genom Johan Eriksson

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *