Stort tack till Alla!!

Vi tackar alla artister, publik och sponsorer för ännu en underbar visfestival! Fantastiskt väder, musik i toppklass och en härlig publik som myste under den 12 timmar långa jubileumsfestivalen! Vi ska nu slicka våra sår & samla krafter till ännu en upplaga av ”Sveriges mysigaste festival”! Vi hoppas att ryktet om vår festival sprids ännu mer av er som upplevt festivalen och att vi kan gå mot ännu ett publikrekord! Malungsfors visfestival vill passa på att tacka alla inblandade som arbetat med festivalen, alla sponsorer som gjort festivalen möjlig samt vår otroliga publik som år efter år sitter i Gläntan, oavsett ”väder & vind”, vi känner att ni i år var både ni och vi värda det kanonväder vi fick! Vi önskar er alla en kanonsommar och hälsar er välkomna tillbaka nästa år till ännu en upplaga av Malungsforsvisfestival! Mvh/Johan Eriksson och Malungsfors visfestival.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *