Nytt festivaldatum!

God Fortsättning alla visvänner! Vill bara berätta att vi jobbar för fullt inför årets festival som äger rum den 14 Juli! Vi har redan börjat vår biljettförsäljning och hoppas inom kort kunna släppa de första namnen till årets festival.. Håll gärna utkik på sidan så återkommer vi så fort det händer något på artistfronten! Ha det gott! /Malungsfors visfestival

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nytt festivaldatum!

  1. Maria Thomasson skriver:

    Jag förstår att ni arbetar för fullt med årets festival, kul! I år skulle jag bli överlycklig om ni kan få dit den fenomenale värmländske visartisten Göran Samuelsson! Då kommer vi en busslast! Tack på förhand! /Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *