Frans Haraldsen & Kim Stranne

frans_kim-web

Kim Stranne och Frans Haraldsen har på egen hand skapat sin egen framgångshistoria. Båda dessa artister har gjort sig kända för sina engagerade scenpersonligheter och genomarbetade texter. För första någonsin gången bjuder de i ett officiellt sammanhang på en gemensam show. Sommaren 2013 ska dessa två utifrån en sammanlagd låtskatt på över 200 låtar komma överens om vad som egentligen är deras ”greatest hits”.

Kim Stranne är en svensk artist, textförfattare och låtskrivare med ursprung i Blekinges skärgård som slagit sig till ro vid Stora alvaret på Öland. Efter hundratals spelningar, tre kritikerrosade album samt mängder av radioframträdanden har Kim Stranne gjort sig känd som en fantastisk karaktär och scenpersonlighet som på ett magnifikt sätt blandar humor och eftertänksamhet.

Frans Haraldsen, 37 år, är en svensk visartist och låtskrivare som har gjort tusentals gigs, hörts på bland annat Svensktoppen, Peace & Love, Visfestivalen i Västervik m.m. samt gett ut åtta CD-skivor.

De spelar kl 18.00 på årets Visfestival.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *