Artister 2015 – Carina & Peder

CarinaPeder-20150528-DSC_0982_Foto_-2Carina & Peder – Foto: Anders Erkgärds

 

Carina & Peder tar med publiken genom sorg & förlust, kärlek & glädje och mellanlandar på platser där det finns utrymme för reflektion med låtar skrivna av Carina Malmén & Stefan Englund.

Deras vägar möttes av en slump hösten 2014 och ledde till ett samarbete där projektet ”En musikalisk resa genom sorg & glädje” växte fram.

Peder är inte så förtjust i att placera sig en genre utan vill hellre utgå från att göra musikaliska tolkningar som känns rätt. Om tolkningarna blir i den ena eller andra genren spelar mindre roll. Just nu har det varit mycket fokus på projektet ”En musikalisk resa…”

Carina har sjungit och skrivit musik sedan barnsben, men få är de egna låtarna som hörts offentligt. Under åren har Carina jobbat som musiklärare och som sångerska har hon rört sig i olika genres och bandkonstellationer. Hon medverkar på Stefan Englunds skiva ”Livets karta” som solist, kör och låtskrivare. Drömmen har hela tiden varit att kunna bjuda publiken på egenskrivet material med melodier och texter som berör. Med ”En musikalisk resa genom sorg & glädje” blir den verklighet.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *