Midnattskonsert i Fors kapell med Fjös

Fjös

Fjös

Årets midnattskonsert i kapellet kommer ”lokala” bandet Fjös att stå för. Bandet bildades 2012 då Johan testade att spela en ståbas och blev sugen på att köpa en egen. Då frågade han Navid som han spelat ihop om de skulle köpa var sitt instrument och börja spela bluegrass ”…köper du en banjo så köper jag en ståbas!”

Fjös nuvarande konstellation har spelat ihop sedan 2014. Nu spelar vi, förutom tidigare nämnda instrument, gitarr, mandolin, dobro, cello och fiol. Vår genre är ursprungligen Bluegrass, men vi är starkt influerade av punk, rock och irländska tongångar. Vi kommer att bjuda på fartig Hillbillymusik.

Daniel Andersson – Gitarr/Dobro/sång
Johan Alfredsson – Kontrabas/sång
Navid Hashemi – Banjo
Johanna Sandgren – Fiol
Erica Thorsen – Mandolin/Cello
Erik Gödecke – Gitarr
Tommy Hellström – Gitarr/Sång

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *