För Kärlekens Skull – en hyllning till Ted av Partypolarna & Kenneth Gärdestad

Ted_hyllning_Kenneth_PP

Upplev den fantastiska musiken och hör historien från början till slut om artisten och låtskrivaren Ted Gärdestads liv. Teds bror Kenneth, som skrev texterna till sångerna vi aldrig glömmer, berättar och musiken framförs av Johan Eriksson och Partypolarna. En föreställning med både skratt och gråt i dur och moll med Kenneth Gärdestad och Partypolarna.

Partypolarnas hyllning till Ted Gärdestad har tidigare framförts bl.a. på Klockargården med Kenneth i filmade inslag. I Forsgläntan så kommer Kenneth att finnas med på plats tillsammans med bandet för att hylla Ted.

Smakprov från Partypolarnas hyllningshower på Klockargården

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *