Boende

Vill du ha boende till festivalen? Vill du/ni bo i Malungsfors finns det 2 hus med sammanlagt 22 bäddar till uthyrning för 500 kr/dubbelrum (250 kr/person) alldeles bredvid festival området. (För mer info maila; brogatan.ahs@telia.com)

Husvagnsplatser Malungsfors
Då folk hört av sig om komma med husvagn till Visfestivalen har vi i samarbete med IF Nornan som hjälper till med parkeringarna hittat en möjlighet att ta emot några husvagnar vid Malungsfors skola där föreningen även kan erbjuda tillgång till dusch. Även på ett grönområde på andra sidan vägen mitt emot festivalen är det möjligt att stå.

För att boka dessa platser kontakta
Anette Melin 070-333 41 97.
IF Nornan kommer ta ut en avgift på 200 kr/natt för detta. Vill ni ha ström finns platser med specialpris på Malungs Camping. (Se nedan)

Malungs Camping
I samarbete med Visfestivalen så erbjuder Malungs Camping att bo på campingen med el på husvagnsplats för endast 250 kr/natt.
För er som inte har husvagn kan de även erbjuda ett bra stugpris – 4-bädds-stuga från 650 kr/natt
För att boka detta ring Malungs Camping tel. 0280-186 50 och uppge Malungsfors Visfestival

Malungs Turistbyra – Hus/lägenheter
Turistbyrån i Malung har tillgång till boende hos privatpersoner som kan bokas genom dem på tel. 0280-186 00 eller mejl turist@malung.se

Övrigt boende- kolla dessa länkar;
Hotell St.Olof
Myckelbyns Gästgiveri
Lugnets Värdshus

På vårt Facebookevent som finns parallellt med själva festivaleventet så kan privatpersoner söka och erbjuda boende under festivalhelgen utöver det som står här ovan. Klicka på denna text för att komma dit.