Om Festivalen

Inträde: Då du löst inträde för dagen kan du komma och gå som du vill – kom bara ihåg att hela tiden bära armbandet som du fick vid entrén!

Informationsbod: Till info-boden, som finns uppskyltad i anslutning till entrén kan du vända dig om det är något du undrar över eller vill ha hjälp med – vi står gärna till tjänst! Där kan du även lämna in dina kläder, väskor o. dyl. mot en mindre avgift.

Servering: Inne på festivalområdet finns en enklare kiosk där du kan handla kaffe, smörgås, bullar godis o. dyl. Dessutom hittar du Jockes vedeldade kök till höger innanför entrén, Knäckepizza i en vagn till vänster innanför entrén och hamburgare i en vagn till vänster efter kiosken! För allas trevnad – vänligen släng ditt skräp i därför avsedda tunnor.

BOA (affären som ligger ute vid riksvägen): Öppen fram till 19.00 på fredagen och 18.00 under lördagen!

Camping: Se på sidan om boende

Toaletter: TOA vid BOA har 3 toaletter och dessutom finns ett antal toaletter utspridda på området .

Parkering: Under festivaldagen finns det skyltar och parkeringsvakter som hänvisar bilister till våra parkeringar vid Malungsfors skola samt gamla timmerterminalen.
Vi ber er vänligen respektera våra parkeringsanvisningar. 

 

Boende: Klicka här för information om boende.

Nyhet! Malungsfors Visfestival i samarbete med BrumApp!

Vi samarbetar med BrumApp! Det är en Gratis och Säker samåkningsapp som ni kan använda för att ta er till vår festival. Börja festen redan i bilen och samåk med varandra för att hjälpa miljön och spara pengar – Åk fler och spara mer!

Denna app kan användas både till att resa från er hemort till & från festivalen. Samt till Malung och ert ev. boende där!

Alla resenärer delar lika på bränslekostnaden och priset utgår ifrån en rättvis Pristabell som finns för varje resa och betalningen görs direkt till föraren – Enkelt och smidigt!

För allas säkerhet, sker inloggning via BankID och kommunikation mellan Brummarna sker genom en Gruppchatt för alla som är inbokade på samma resa. Ingen behöver ge ut sitt privata telefonnummer – Tryggt och säkert!
Både förare och passagerare kan lägga upp resor och reseförfrågningar i appen och när era resor har Matchats, skickas en notis till era telefoner – Missa ingen resa!

Samåk till oss med BrumApp och gör både plånboken och miljön en tjänst!

Ladda ner BrumApp via PlayStore eller Appstore, eller via länken: https://Brumapp.se/share

Hjärtligt välkomna!

 

-->