Johan Eriksson – 10-årsjubileum!

Johan-webb

Johan har betraktat livet genom sina visor i drygt 10 år nu. Han har gett ut 3 album med egna sånger. Johan är initiativtagare till Malungsfors Visfestival som i år firar 10-års jubileum. Allt började med ett sorgearbete och som en hyllning av Johan och Jennys förstfödde son Jonathan som föddes och dog 2005. Detta sorgearbete blev i form av visor som sedan utmynnade i Malungsfors Visfestival.

Johan uppträder till vardags både ensam och tillsammans med andra i olika konstellationer, framförallt med bandet Partypolarna.

I år kommer han att uppträda med Partypolarna under en hyllningskonsert på fredagen och med eget material på lördagen. Johan kommer tillsammans med Kristoffer Sundberg och Karin Tenggren bjuda på en resa genom hans sånger som kommit till under de senaste 10 åren.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Johan Eriksson – 10-årsjubileum!

  1. Lars Rindeskär skriver:

    Hej!
    Lyssnade på veckans dalalåt. Fin.
    Dock, det heter inte Vart än du är, det heter Var du än är. Du är verkligen inte ensam om felet; dalaradions personal är flitiga felsägare.”var är du på väg?vart är du nu”, sa Lars Svan (var=läge, vart= riktning)
    I bästa välmening.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *