Jakob Hellman, Per Persson och Ellinor Brolin kommer tillbaks

Malungsfors Visfestival fortsätter ladda upp inför 10-års jubiléet!

Nu är det klart med ytterligare tre bokningar till Malungsfors Visfestival, som i sommar firar 10-års jubileum, nämligen Jakob Hellman, Per Persson från Perssons Pack och Ellinor Brolin

Jakob Hellman

Jakob Hellman

20140814-hn-per-persson-02_web

Ellinor Brolin

Ellinor Brolin

Jakob Hellman är en av de största svenska popartisterna genom tiderna. Hans skiva ”…och stora havet” blev 1997 framröstad som den bästa svenska skivan genom tiderna. Han var en stor föregångare inom svensk pop och många av dagens största artister som t.ex. Lars Winnerbäck är starkt influerade av Jakob Hellman. Vad många kanske inte vet är att Hellman dessutom är en vistolkare av rang och under sina konserter blandar både Bellman och Taube med sin egen repertoar.

Per Persson är sångaren, låtskrivaren och frontmannen i det klassiska bandet ”Perssons Pack”. Per Persson besökte festivalen även förra året, men den stora succén gjorde att han, på publikens begäran, kommer tillbaka även i år! Nu tillsammans med en gäst från Dalarna, nämligen, vissångerskan Ellinor Brolin från Ludvika.

”Det är så lätt att tycka om Per Persson. Han blev folkhjälte för några få men borde, i en rimligare värld, ha fått en lika stor publik som Lars Winnerbäck. Winnerbäck är antagligen den förste som skulle hålla med om det.” Sagt av Marcus Larsson nöjesskribent på Aftonbladet.

Jakob Hellman och Per Persson medverkar tillsammans på en av de bästa svenska poplåtarna någonsin; ”Tusen dagar härifrån”, kanske blir det något publiken får avnjuta i Malungsfors i sommar?

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jakob Hellman, Per Persson och Ellinor Brolin kommer tillbaks

  1. Lars Johansson skriver:

    Kul att få spela på visfestivalen med dessa artister. Vi i Fredens Vind och min vän och mentor vad det det gäller musik och teater, Yvonne Isaksson, är otroligt glada att få vara med. För mig är detta en dröm som går i uppfyllelse nu att få spela på festivalen. Hoppas få komma tillbaka igen ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *