David Rönnegård – klar för årets festival

David Rönnegård är en singer-/songwriter från Dalarna. Tillsammans med cellisten Liz Almqvist har de gjort över hundra livespelningar de senaste åren, både i och utanför Sverige. EP:n Goddess (2013) finns på Spotify och iTunes liksom debut albumet Where Rivers Roam som släppte den 16:e April 2016 där denna lovande musikskapare tar sig mycket högre och ännu djupare än tidigare.

David Rönnegård & Liz Almqvist - Foto: Vilija Vitkute

David Rönnegård & Liz Almqvist – Foto: Vilija Vitkute

David Rönnegård är rösten och gitarren från Gagnef – en liten by i hjärtat av Dalarna där alla känner alla.

Med en kraftfull röst, skälvande känslor, plötsliga oktavbyten och toner som berör på djupet skriver Gagnefs egen gitarrpoet texter om livet, med ärlighet, styrka och trovärdighet. Med en fot i indiefolk och den andra i rock/pop, utgör David och Liz en svårslagen duo med dynamik och genuinitet utöver det vanliga – detta är inget som du vill missa!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *