Pessimistkonsult Ronny Eriksson kommer till Forsgläntan 2016

Ronny Eriksson - Foto: Carl Thorborg

Ronny Eriksson – Foto: Carl Thorborg

Vi är oerhört stolta att få presentera ännu en drömbokning till festivalen. Det är ingen mindre än vissångaren och komikern Ronny Eriksson från Euskeferat. Han har skrivit mängder av hits och av dessa kan nämnas Pessimistkonsulten, Mer och mer, Konsumvisan och Det är hit man kommer när man kommer hem.

Ronny Eriksson kommer att uppträda lördagen den 16:e juli tillsammans med Benneth Fagerlund och är ytterligare en av de artister som kommer att förgylla Malungsfors Visfestivals 10-årsjubileum.

– Med ”Pessismistkonsulten” Ronny Eriksson i programmet känns det som att vi även fått med humordelen i vårt Jubileumsprogram, säger Johan Eriksson.

Ronny Erikssons shower är dråpliga, socialpolitiska och fyllda av sång och musik. Ronny har gett norrlänningarna ett ansikte i resten av Sverige. Hans politiska engagemang är en stor del av hans varumärke. Dråpliga sarkasmer mot makten i Stockholm och Bryssel har ofta varit återkommande ämnen i hans texter. Han titulerar sig själv som pessimistkonsult och hans ständiga motto är ”Det är aldrig för sent att ge upp”.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *